Ultraljud v19


Hallojs!

Igår var vi och kikade till bebis på rutinultraljud, det låg en livlig liten flicka inne i min mage och hon var inte stilla en sekund. Väldigt svårt för barnmorskan att få en bra bild åt oss på det fina miraklet men hon lyckades iallafall med en.  Våran lilla trollunge

Såklart fick det bli lite rosa-shopping efteråt då vi hittils bara köpt neutralaplagg. Trodde inte jag skulle vilja köpa så pass tjejiga-kläder men det bara kom över mig att jag verkligen ville ha en rosa klänning! 

Himlans bananer (som man tydligen måste säga istället för svärord nu mer) Men i allafall hiiillans bananer vad kul det var att köpa söta små plagg, har även börjat handla lite barnkläder på facebookgrupper.. ruskigt kul! 

Efter att ha sett mitt hjärta därinne så känns det abslout helt okej att varje del i kroppen är urled och gör ont, mitt lilla mirakel mår bra! Och jag känner henne nästan varje dag nu. Det är så overkligt allting. Hoppas ni har en bra kväll, nu ska jag slänga mig framför en film, antagligen äta chips. Haha, kram! 

print

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *