Valpuppdatering!


Dags för en liten uppdatering, fullt ös på valparna nu! Blir intressant att se vad det blir utav de här, ser riktigt fina ut!

Nu börjar roligaste tiden med valparna, när dom öppnat ögonen och börjat söka kontakt med omvärlden, utforska den och upptäcka vad som funnits bortom valplådan. Det är också nu man grundlägger deras framtid, skapar positiva band till människor och andra hundar. Fint i detta läge att ha så många välfungerande stabila hundar som valparna får träffa och lära känna, allt från lekfarbror Fluffbollen Rolf till uppfostrande gubben Pontiac, med hundar som omhändertagande mormor Qeewah där mellan, coola Nanook, morbror Ama-bear och halvsyster Spreckle the freckle som gärna vill gosa in sig lite ❤. 

Dom har flyttat ut ur valplådan nu, eller ja – hela köket blev en jättelik valplåda. Inte helt säker på att kombinationen gravid flickvän och åtta pissande valpar är den bästa kombination jag gjort, men både sambo och valpar verkar toknöjda så ??? på den ??.

Det får vilt till ibland på köksgolvet, di små strutsar runt lekandes medan Heidi och jag parerar mellan valpar och kisspölar och försöker få något vettigt gjort ?. 

Jag säger inte att jag tycker det är drygt med valpar. Jag älskar valpar. Jag tycker bara det är bra de sover mellan varven det tycker jag. 

print

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *