Trött bebis = städtid


”Viiila så mycket du kan när bebis sover”

”Skit i alla måsten och gå och lägg dig”

Skulle jag lyssna på dessa råd från allihop så skulle vårat hus gro igen, spelar fan ingen roll hur mycket jag plockar eller städar så ser de lika dant ut i morgon igen och så börjar det om. Skulle antligen svälta ihjäl också. Nu lät de som att det bara är jag som gör nånting här hemma, så är det då inte.. Lars sliter utomhus med att få rent på tomten så alla hundgårdar kan komma upp innan vintern.. så just nu är det mycket och väldigt hårt för oss. Så som igår när Nuvis sov hela natten så tackar vi på våra bara knän för sömnen.  MEN ! Det kommer bli så bra där ute när det är klart, jag har en rikigt händig karl jag. Det ska alla veta! 

Skulle ta några bilder på Nuvis och skicka till några släktingar som tack för kläderna som hon fick när hon va nyfödd ;

Vilket så klart slutade med 100 olika sur-miner och en spya på slutet som jag lyckades få med. 

Idag faller även första snön i Nybofjäll, men den lägger sig såklart inte. Men de snöar!

print

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *